Electro World Hulst

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Wij zijn aangesloten bij één van de grootste Nederlandse franchiseformules in consumentenelektronica. Bij Electro World Hulst koopt u dan ook kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs. Alle 175 Electroworld winkels in Nederland zijn van zelfstandige ondernemers. Ook Electro World Hulst is een zelfstandige winkel. Ook ons doel is u te helpen om de juiste keuze te maken als oplossing voor uw (luxe) probleem. Tevredenheid na uw aankoop staat bij ons voorop. Of u nu uw aankoop doet in de winkel of bij onze online winkel, dat maakt voor ons niet uit. Wij kunnen u vanuit onze fysieke winkel vanzelfsprekend door het persoonlijke contact echter wel beter adviseren. Wij zorgen dat we door middel van trainingen up to date blijven met betrekking tot de ontwikkelingen in onze innovatieve sector. 

Beste Selectie

In onze winkel hebben wij voor u al een eerste keuze gemaakt middels onze eigen basisassortimentskeuze. In onze webwinkel is ons assortiment nog een stuk groter. Vanzelfsprekend kunnen wij vrijwel alle electronica producten leveren, ook die niet in de winkel of in onze webwinkel aangeboden zijn. Vraag het ons; wij hebben vrijwel altijd een passende oplossing. Electro World Hulst heeft met dit concept haar gehele winkelformule erop ingericht om u bij het kiezen goed en deskundig van dienst te zijn.

Eigen magazijn

Een grote winkel zorgt ook voor veel mogelijkheden voor voorraad. De meest gangbare producten hebben wij bij onze winkel al ruim voorradig.  Met andere woorden: u kunt uw aankoop direct meenemen of anders snel in huis hebben. Ook ons doel is om uw aankoop snel bij u thuis af te leveren en waar nodig te installeren. Dit kan vaak ook nog dezelfde dag! 

Reparaties

Electro World Hulst beschikt over een technische dienst. Zodat u - mocht het onverhoopt nodig zijn - zo snel mogelijk uit de brand wordt geholpen. Hier kunt u uw reparatie aanvraag verzenden.

Vacatures

Electro World Hulst zoekt altijd vakmensen, zowel fulltime als ook partime medewerkers. Bekijk hier de vacatures.